VOIKO HALPA AUTOHÄLYTIN OLLA HYVÄ OSTOS?

Autohälytin on nykymaailmassa jo lähes pakollinen varuste. Rikollisuus on lisääntynyt ja kaikenlaiset autot ovat vaarassa joutua varkauden kohteeksi. Mutta miten varmistaa, että auto ei houkuttele varkaita? Vaikka autosi ei olisi kallis, se voi silti houkutella pitkäkyntisiä ja varastettu tai hajotettu auto tuottaa aina murhetta ja kuluja. Halpa autohälytin voi olla hyvinkin kannattava ostos, sillä jo hälyttimen olemassaolo saattaa karkottaa varkaat ja ilkivallantekijät. Edullisempikin hälytin tuottaa ääntä ja näkyy jo varoituksena autosta ulos. Pohdi siis kannattaisiko sinunkin huolehtia autosi turvasta ja hankkia autoon hälytin. Markkinoilta löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja myös tiukan budjetin lompakolle. Lue lisää autohälyttimistä ja varaudu sinäkin huolella ikävyyksiin.

e2

Mistä löydän autohälyttimet?

Elektroniikka on vuosi vuodelta edullisempaa ja valikoimat kattavampia. Halpa autohälytin voi löytyä hyvinkin lähelläsi olevasta yleismyymälästä. Luonnollisesti autotarvikemyymälät myyvät myös autohälyttimiä, mutta valikoimia kannattaa tarkastaa kauempaakin. Nettikaupat ovat jokaisen ulottuvilla ja valikoima niissä on erittäin laaja – maailmanlaajuinen. Ole kuitenkin tarkkana siinä, että hankit hälyttimen, johon saat takuun ja selkeät käyttöohjeet. Asennus saattaa vaatia ammattilaisen apua ja sen kannattaa huomioida tuotteen hintaa pohtiessa – halpa tuote ei välttämättä ole halpa käytössä. Ostopaikkaa valittaessa kannattaa myös miettiä, saako myyjältä palvelua. Motonet ja Biltema ovat autoilijoiden suurmyymälöitä ja niillä on myös nettikauppa ja postimyyntiä.

 

e3

 

Kenties olet hakemassa edulliseen autoosi edullista hälytintä. Vaikka autosi olisi halpa nuorison “ensiauto”, et ole immuuni autovarkauksille. Ja edulliseen autoon ei välttämättä kannata hankkia kaskovakuutusta, jolloin mahdolliset vahingot tulevat itselle maksettavaksi. Halpa autohälytin onkin tuolloin mitä mainioin tapa varautua ikävyyksiin ja pienentää riskiä joutua ilkivallan, varkauden tai auton katoamisen kohteeksi. Jo pelkästään se, että autoosi murtaudutaan ja sieltä viedään omaisuuttasi, on hyvin ikävää ja autohälytin toimii hyvänä pelotteena tuolloin auton turvaamisessa. Pelkästään autohälyttimen olemassaolo saattaa siis tosiaan karkottaa suurimman osan varkaista, sillä hälyttimen vilkkuva valo sekä sen lauetessa syntyvä kova meteli ovat omiaan karkottamaan useimmat varkaat ja muut harmin aiheuttajat autosi kimpusta.

Hälyttimien monet ominaisuudet

Autohälyttimistä löytyy mitä moninaisimpia ominaisuuksia! Olet varmasti nähnyt, miten hälyttimen vilkkuva valo sen ollessa päällä kertoo ulospäin, että auto on turvattu hälyttimellä. Vilkkuvan valon lisäksi halpa autohälytin yleensä tarjoaa kovaäänisen summerin tai muun hälytysäänen tai se lauetessaan se alkaa huudattaa auton torvea. Joissakin hälyttimissä on ominaisuutena liiketutka, jolloin hälytys laukeaa, mikäli auton sisätiloissa havaitaan liikettä auton ollessa lukittuna. Edistyneemmät hälyttimet saattavat tarjota myös paikannuspalveluita, jolloin voit vaikkapa matkapuhelimestasi tarkistaa auton sijainnin. Se auttaa poliisiakin löytämään varastetun auton ja toimii vaikkapa kauppakeskuksen suurella parkkipaikalla apuna autosi löytämiseen. Joka tapauksessa myös edullisemmat hälyttimet tarjoavat nykyisin varsin kattavat ominaisuudet, kunhan varmistut siitä, että hälytin on oikein asennettu.

e4